Update – eerste halfjaar 2023

Wat een druk eerste halfjaar hebben we achter de rug! Samen met bezoekers hebben we meer dan 200 reparaties uitgevoerd.

Gelukkig is meer dan de helft succesvol afgerond. Sommige reparaties konden maar half gedaan worden. Dat betekent dat het artikel nog wel te gebruiken is en gedeeltelijk gerepareerd is.

Helaas was toch eenderde van het aanbod niet te repareren. Belangrijkste oorzaken?

  1. Niet open te krijgen – Sommige apparaten zijn zo vastgelijmd of dichtgemaakt dat het met geen mogelijkheid lukt om ze te repareren. Zonde!
  2. Slecht onderhoud – denk op tijd aan bijvoorbeeld ontkalken (niet met azijn!) of doorsmeren van mechanische elementen.

En wat ongelooflijk veel huishoudelijke en electrische apparaten kregen we in handen. Hieronder een kleine uitsplitsing. Dit zijn de veelvoorkomende, maar we doen nog veel meer. Heb je een ander artikel te repareren en staat het er niet tussen? Geen nood, we kunnen er mee aan de slag. Kijk nog wel even bij de Veelgestelde vragen en soort artikelen. Magnetrons repareren we bijvoorbeeld niet.

Verdeling van het soort reparaties in de eerste 6 maanden van 2023.

We kijken terug op een mooi eerste half jaar met veel reparaties, leuke gesprekken en enthousiaste mensen. Dat belooft wat voor de komende maanden! Zien we je snel?

Geplaatst in Nieuws.