Steun het Repair Café Hilversum

De reparaties die wij verrichten en de adviezen die we geven tijdens onze maandelijkse reparatie bijeenkomsten zijn altijd gratis. Met uw eenmalige donatie laat u zien dat u tevreden bent over bijvoorbeeld een geslaagde reparatie of dat u het concept van het Repair Café en de inspanningen van onze vrijwilligers erg kan waarderen.

Klik op één van de knoppen om anoniem via iDEAL een eenmalige donatie te doen.
(Uw donatie via Apple Pay, Google Pay, Visa/Mastercard of Sofort kan ook via deze knoppen verwerkt worden.)

Uw bijdrage helpt ons om de algemene kosten van het Café te dragen. Uit de kleine kas bekostigen we de eenvoudige broodjeslunch en koffie en thee voor de vrijwilligers. We vullen hiermee ook een basisvoorraad van klein materiaal en schaffen we speciaal gereedschap aan. Uw bijdrage is sociaal, u draagt indirect ook bij aan reparaties voor stadsgenoten die financieel wat minder ruimte hebben.

Wij draaien als Café geheel zonder winstoogmerk en geen van onze vrijwilligers ontvangt een vaste vergoeding. Soms worden we gesponsord door een organisatie die onze reparatiedoelen willen ondersteunen met materiaal. (zie ook de pagina Samenwerken op deze site)

Onze inkomsten bestaan uit de vrijwillige donaties die we verzamelen in de spaarbeer tijdens de Repair zaterdagen. En natuurlijk uit uw bijdrage zodra u op één van de bovenstaande knoppen klikt!

Hebt u vragen over doneren of staat uw gewenste donatiebedrag (tot max eur 100) niet met een eigen knop vermeld? U kunt altijd per mail contact opnemen met het coördinerend team via Info@repaircafehilversum.nl. U ontvangt dan per email of mobiel een aangepaste link voor de gift van uw keuze.

Heel vriendelijk dank voor uw donatie aan het Repair Café Hilversum, die wordt zéér op prijs gesteld.