Uw ervaring: het Café Gastenboek

Welkom in het gastenboek van Repair Café Hilversum! Via de onderstaande knop kunt u ons iets vertellen over uw bezoek aan het Café. De vrijwilligers en bezoekers van deze webpagina’s lezen graag over de ervaringen van bezoekers.
We hebben wel een paar ‘regels’:

  • Alle nieuwe berichten worden eerst bekeken door een redacteur. Dat doen we alléén om heel rare/ongepaste berichten of het tonen van privacy gevoelige informatie te voorkomen.
    Het kan daardoor een paar dagen duren voordat uw bericht zichtbaar wordt.
  • Noem graag de datum waarop u te gast was in het Café in uw bericht.
  • Ook als u een minder leuke ervaring met het Café had, dan plaatsen we dat natuurlijkt. Daar leren alle vrijwilligers van!
  • De redactie kan overwegen namen van vrijwilligers in uw bericht te maskeren vóór publicatie. (om de privacy te beschermen)
  • Dit gastenboek kan niet gebruikt worden voor vragen over (nieuwe of oude) reparaties of correspondentie met het Café. Neem met uw vragen altijd per email contact op met het Repair Café. ( info@repaircafehilversum.nl )

Uw ervaring met het Café : Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Uw naam wordt getoond zoals u deze invult. U kunt daar ook een afkorting gebruiken.
Uw mailadres zullen wij nooit publiceren maar kan handig zijn voor contact over uw ervaring.
Ervaringen worden pas zichtbaar na een korte review door een redacteur.
Uw bericht kan alleen gaan over een bezoek (positief of negatief maakt niet uit) aan het Repair Café Hilversum.
We behouden ons het recht voor onbehoorlijke berichten aan te passen of geheel niet te publiceren.
Uw bericht kan maximaal 200 woorden lang zijn.
Om problemen met spam te voorkomen worden links naar andere sites of plaatjes/media etc niet gepubliceerd.
1 bericht.
R.C. schreef op 18 mei 2024
Beste medewerker/medewerksters, Graag had ik een review achtergelaten op jullie site maar helaas is dit (nog) niet mogelijk dus dan doe ik het maar op deze manier. Vandaag voor de eerste keer bij het repair café in de Zoutkeet geweest. Wat een vriendelijke ontvangst stond mij te wachten. Ik had een niet werkende naaimachine meegenomen en wat blijkt nadat hij door twee dames nagekeken was werkte de machine weer perfect. Alle personen die hier vrijwillig hun medewerking verlenen zijn toppers. Mocht ik ooit nog een apparaat hebben dat niet meer werkt dan kom ik hier zeker terug. Met vriendelijke groet, R. C[naam bekend bij redactie]
Beste medewerker/medewerksters,

Graag had ik een review achtergelaten op jullie site maar helaas is dit (nog) niet mogelijk dus dan doe ik het maar op deze manier.
Vandaag voor de eerste keer bij het repair café in de Zoutkeet geweest.
Wat een vriendelijke ontvangst stond mij te wachten.
Ik had een niet werkende naaimachine meegenomen en wat blijkt nadat hij door twee dames nagekeken was werkte de machine weer perfect.
Alle personen die hier vrijwillig hun medewerking verlenen zijn toppers.
Mocht ik ooit nog een apparaat hebben dat niet meer werkt dan kom ik hier zeker terug.

Met vriendelijke groet,
R. C[naam bekend bij redactie]... Sluiten